Als je besluit om met je vriendengroep onder het genot van enkele biertjes en lekkere hapjes op tafel geheime zender muziek van vroeger te beluisteren is de kans aanwezig dat ook ‘Als je verliefd op een jongen bent’ van Wilma Landkroon uit de speakers knalt. Dat soort gezellige evenementjes past bij het leven van Jan Booi. Een paar dagen voor zo’n feestje, Jan in de auto, en daar hoorde hij toevallig dit nummer. Hij stelde zich al voor dat het heel anders zou klinken als er een vette bas en een accordeon aan toegevoegd zouden worden. Onder het motto van “wie niet waagt, wie niet wint” nam Jan contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om dit te realiseren. Frank kreeg echter wel de boodschap mee om het geheel om te vormen naar ‘Als je verliefd op een meisje bent’.

Jan: ‘Terwijl m’n vorige single ‘Waarom ben je niet van mij’, die drie maanden geleden verscheen, nog volop wordt gedraaid bij de Nederlandstalige radiostations, heb ik er geen moment aan getwijfeld om nu de opvolger al uit te brengen. Ik ben nog jong en druk bezig om mijn muzikale carrière op te bouwen. Daarom probeer ik gewoon verschillende stijlen uit. Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar de reacties die dit lied op zal leveren. Ook deze track komt op mijn eerste album te staan die waarschijnlijk net na de zomer van 2023 gelanceerd wordt.

De single ‘Als je verliefd op en meisje bent’ is vanaf 5 april 2023 te streamen bij de bekende portals. De videoclip is te bewonderen op YouTube en de socials van Jan Booi.

Free Download Spotify iTunes Amazon YT Music

Als Je Verliefd Op Een Meisje Bent

Release Date : 5 april 2023
Artist : Jan Booi