Milan Verwoert is zoals gewoonlijk weer The Boom! Music Studio van producer Frank Verkooyen ingedoken om dé perfecte opvolger van z’n in januari gelanceerde meezinger ‘Ik wil vanavond een feestje’ op te nemen. Deze plaat heeft het overigens heel erg goed gedaan bij zowel de kleine als grote Nederlandstalige radiostations. Ook bij z’n optredens viel dit nummer erg in de smaak. Milan had op voorhand een tweetal wensen die hij had voorgelegd aan Verkooyen. Hij wilde namelijk iets in de reggaeton stijl en had aangegeven wat het onderwerp moest worden. De rest liet hij vol vertrouwen over aan Frank die, op zijn beurt, Björn de Leijer benaderde om de verhaallijn van ‘Blijf je bij me?’ op papier te zetten.

Milan: ‘Omdat we nu in de zomerperiode zitten, wil je toch een keer met iets totaal anders komen. Muziek overgoten met het reggaetonsausje is ontzettend populair bij de jeugd. Ik zing over twee mensen die elkaar op een zomeravond tegenkomen. De grote vraag is altijd… blijf je bij me of ga je weg?! Ik moet eerlijk zeggen dat Frank me weer compleet heeft verrast. Op deze manier groeit mijn repertoire voor een breder publiek qua leeftijd. Het volledig nieuwe nummer wordt hopelijk met hetzelfde enthousiasme ontvangen als de vorige kneiter. De komende tijd zal ik me, naast de optredens, volledig openstellen voor interviews.’

De single ‘Blijf je bij me?’ is vanaf 26 juni 2024 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Milan.

Blijf Je Bij Me?

Release Date : 26 juni 2024
Artist : Milan Verwoert