Na z’n voorgaande spraakmakende single “De weekend-veganist” presenteert de uit IJsselstein afkomstige zanger Erwin Haarmans de opvolger “Groener gras”. We kennen die uitdrukking natuurlijk als één van de bekendste spreekwoorden die ons land rijk is en heeft als betekenis dat je niet ontevreden moet zijn met wat je hebt. De uitdaging om daar een pakkende tekst over te schrijven was aan Bjorn de Leijer wel toevertrouwd. Hij was namelijk ook verantwoordelijk voor “De weekend- veganist”. Ook deze productie kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. De samenwerking tussen Erwin en Frank is nog niet zo heel lang gaande. Toch ziet Erwin er grote voordelen in omdat Frank zelf ook zanger is en tips met hem deelt. Hij weet precies hoe het reilt en zeilt in de entertainmentwereld.

Erwin: ‘Omdat ik als doel stel om 3 tot 4 singles per jaar uit te brengen, moet ik dit vanwege de drukke werkzaamheden bij mijn installatiebedrijf goed plannen. Daarom heb ik met Frank de afspraak gemaakt om meerdere singles achter elkaar op te nemen. Ook de single die in het najaar wordt gelanceerd is al kant en klaar. Dat geeft mij rust en zo kom ik beslagen ten ijs. ‘Groener gras’ heeft ook een prachtige verhaallijn. Het gaat over een vrouwtje en denk dan met de ogen dicht terug aan de tijd van toen. Het geheel is overgoten met een gezellig vrolijk sausje en levert hopelijk leuke reacties op.’

De single “Groener gras” is vanaf 7 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van de Erwin.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Groener Gras

Release Date : 7 juni 2023
Artist : Erwin Haarmans