Omdat volgens Rocky Pauw de wereld momenteel redelijk op de kop staat met alle covers, die in alle soorten en maten verschijnen, heeft hij heel goed nagedacht of hij een compleet nieuwe productie moest laten te maken of toch een oud plaatje in een nieuw jasje wilde steken. Hij heeft gekozen om het nummer ‘Hasta La Vista’ van Frans Bauer door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio onder handen te laten nemen. Met name de vrolijke accordeonklanken, waarvoor Daniël Metz verantwoordelijk is, geven de track meteen al een enorm feestgehalte.

Rocky: ‘En dat was ook mijn insteek. De keuze om een liedje van Frans Bauer te laten bewerken heeft grotendeels te maken met mijn opvoeding. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met muziek van Frans. De tekst is wel iets aangepast en het tempo opgeschroefd. Zoiets doet het op de bühne altijd goed. Over optredens heb ik overigens helemaal niets te klagen. De agenda is tot het eind van dit jaar al goed gevuld. Op mijn socials houd ik de fans van allerlei zaken op de hoogte. Op mijn website www.rockypauw.nl vind je rechtstreekse verwijzingen naar deze pagina’s.

De single ‘Hasta La Vista’ is vanaf 16 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube en de socials van Rocky Pauw.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Hasta La Vista

Release Date : 16 augustus 2023
Artist : Rocky Pauw