De keuze voor Jordi Weijer om één van de populairste piratenknallers uit Groningen in een nieuw jasje te steken was snel gemaakt. Het betreft de evergreen ‘Het spijt me’ van band ‘De Mario’s’. Vooral in de regio Groningen kent iedereen die naar geheime-zender muziek luistert, deze plaat die oorspronkelijk in 1982 als B kant van de vinylsingle ‘In de bouw’ verscheen. In het verleden nam Jordi in zijn eigen studio ook wel eens liedjes op, maar het punt om alles uit handen te geven in nu in gang gezet. Op die manier kan hij zich helemaal gaan richten op zijn muzikale carrière. Voor de opname van zijn knalversie van ‘Het spijt me’ is producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio verantwoordelijk.

Jordi: ’Met name de sound waar Frank bekend om staat, spreekt mij aan. Hij nam de uitdaging daarom ook graag aan en heeft er werkelijk heel iets bijzonders van weten te maken. Om geen scheve gezichten te krijgen heb ik René Lulofs benaderd. Als tekstschrijver en bandlid van De Mario’s vond ik dat hij van mijn plan moest weten. Hij vond het een hele eer en op mijn vraag of hij in de clip wilde figureren zei hij volmondig JA. Ik ben overigens heel benieuwd naar de reacties op deze single. Er zijn meerdere covers in omloop, maar niet zo’n vette uitvoering als de mijne’.

De single “Het spijt me” is vanaf 15 maart 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door CreAgency. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Jordi.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Het Spijt Me

Release Date : 15 maart 2023
Artist : Jordi Weijer