Marco Gevers luistert zelf graag naar Engelstalige nummers van Bruno Mars en Stevie Wonder. Dat weet ook zijn vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Tijdens de bespreking over een nieuwe single opperde Frank het idee om ‘My Cherie Amour’ van Stevie Wonder onder handen te nemen en daar door Wim Roeffen een Nederlandstalige tekst op te laten schrijven. Marco was meteen om en zag zich dit lied wel zingen op het podium. Ondertussen heeft hij dit lied al een paar keer gezongen tijdens z’n optredens en dat bleek een schot in de roos. Het publiek moest er wel aan wennen, maar er werd op gedanst. Dus… missie geslaagd.

‘Zelf omschrijf ik het als lounge muziek. Als je op een terras zit met een borreltje erbij klinkt deze plaat heel mooi op de achtergrond. Heerlijk rustgevend en genietend van dat moment. Het is wel iets anders dan wat het publiek verwacht, maar af en toe moet je je onderscheiden door af te wijken qua muziekstijl’, meent Marco.

‘Het wordt tijd..’, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 8 juni 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op YouTube.

Spotify Amazon YT Music

Het Wordt Tijd..

Release Date : 8 juni 2022
Artist : Marco Gevers