William Bonne bracht in 2008 zijn debuutsingle “Ik ben toch wie ik ben” uit. Qua promotie is er destijds niet veel aandacht aan geschonken. Toch heeft William gemerkt dat deze plaat, met name in de regio Arnhem en omstreken, in het uitgaansleven erg populair is. Omdat William op zoek was naar een opvolger van “Die ene nacht” bedacht hij dat het misschien wel een goed plan was om van z’n allereerste plaatje een remix te laten maken door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Verkooyen staat bekend als een muziektovenaar die dat soort opdrachten maar al te graag wil uitvoeren. De verwachting is dan ook groot dat binnenkort geheel Nederland kennis gaat maken met deze 2.0 versie.

William: ‘Muzikaal gezien heeft Verkooyen het arrangement compleet op de kop gegooid en ligt perfect in de lijn van ”Die ene nacht”. Het volle geluid van deze productie kun je niet vergelijken met de versie van bijna 15 jaar geleden. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de nieuwste technieken die Frank als geen ander beheerst. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt om met hem te gaan samenwerken. We hebben nog een aantal leuke plannen op tafel liggen, maar leggen eerst de focus op deze enorme feestknaller die ongetwijfeld met carnaval ook veelvuldig te horen zal zijn’

De single “Ik ben toch wie ik ben (2.0)” is vanaf 21 december 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip is spoedig te bewonderen op YouTube en de bekende clipzenders. Surf voor meer informatie naar de splinternieuwe website van William: www.williambonne.nl.

Spotify Amazon YT Music

Ik Ben Toch Wie Ik Ben (2.0)

Release Date : 21 december 2022
Artist : William Bonne