Omdat Johan Kettenburg na vele jaren nog steeds leuke reacties krijgt op het nummer ‘Al jouw woorden zijn teveel’ heeft hij besloten om terug te keren naar de producer die deze plaat destijds voor hem gemaakt had. In dit geval betreft dat Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Met name de opbouw en het feestgehalte van dit nummer is iets, wat achteraf, toch beter bij Johan past. Ondanks dat hij nadien bij andere partijen een aantal leuke liedjes uitbracht, meent Johan met deze hernieuwde samenwerking de juiste muzikale weg te bewandelen en presenteert hij vol trots zijn nieuwe single ‘Praatjes’.

Johan: ‘De credits voor het onderwerp gaan naar tekstschrijver Bram Koning. Dat praatjes geen gaatjes vullen weten we allemaal. Iedereen heeft wel ervaring met mensen die op je pad komen en je gouden bergen beloven. In het begin klinkt dat allemaal heel leuk en aardig, maar uiteindelijk komt er helemaal niets van terecht. Bram weet met de juiste woorden het verhaal kloppend te maken zodat je blijft luisteren tot het einde. Ik gaf wel meteen aan dat de opname bij Frank Verkooyen plaats moest vinden. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en het eindresultaat is gewoon helemaal TOP. Wat die mannen als het ware hebben samengesmolten verdient een groot compliment.

Praatjes’ is vanaf 30 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Johan Kettenburg.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Praatjes

Release Date : 30 augustus 2023
Artist : Johan Kettenburg