Feest DJ Mario brengt voor het eerst in zijn leven een single uit en heeft gekozen om het meesterwerk ‘Ursula’ van The New Four door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio te laten omtoveren in een 2.0 versie. Feest DJ Mario is regelmatig op Gran Canaria aanwezig als dj in diverse horeca gelegenheden waar hij het publiek vermaakt met tracks in de Après-ski stijl. Daarnaast wordt hij regelmatig geboekt voor hoofdzakelijk besloten House en Trance feesten. Omdat Mario binnenkort gaat verhuizen, is hij al een tijdje bezig met de voorbereidingen hiervoor en daar hoort het opruimen van de zolder natuurlijk ook bij. Nadat hij een oude platenkoffer opende en na het ‘doorbladeren’ de uit 1983 daterende single in handen kreeg, ontstond bij hem het idee om hier een feestversie van te maken.

Feest DJ Mario: ‘Omdat ik Frank Verkooyen heel goed ken van een aantal muziekreizen vond ik hem de aangewezen persoon om mijn plan ten uitvoer te laten brengen. Ik heb samen met hem gesproken over mijn gedachten die ik had m.b.t. de muzikale invulling. Nadat ik enkele weken later de muziekband kreeg te horen klonk deze precies zoals ik me had voorgenomen. Na de plaat te hebben ingezongen gaf Frank aan geen glazen bol te hebben, maar het zou zo maar een succes kunnen worden. Om groots uit te pakken heb ik ook een videoclip laten maken in Spanje. Vanwege het 5-jarig jubileum van Café Bar ‘De Hut’ in Maspalomas vond ik dat de perfecte plek om de beelden te laten schieten. De aanwezige menigte was erg enthousiast en dat is duidelijk zichtbaar als je de clip bekijkt. Ik heb ondertussen ‘Ursula 2.0’ meerdere keren gezongen en de reacties waren overweldigend. Dit kan zo maar het begin zijn van een langdurige zangcarrière.’

De single ‘Ursula 2.0’ is vanaf 22 november 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Gerrit Driessen en deze zijn te bewonderen op YouTube en de socials van Feest DJ Mario.

Ursula 2.0

Release Date : 22 november 2023
Artist : Feest DJ Mario