In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans op Spotify de Duitstalige track ‘Vamos’ van Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van ‘Dans je mee’. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio kreeg zoals gewoonlijk de uitdaging om er een vrolijk arrangement van te maken. Lars vindt persoonlijk dat deze plaat het beste is wat hij tot nu toe op de markt heeft gezet. Het complete plaatje qua zang, instrumentenkeuze en videoclip klopt helemaal. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Voor wat betreft de clip, daarvoor is ook echt alles uit de kast getrokken.

Lars: ‘ Ik weet dat het een gok is om deze feestelijke plaat in de ijskoude wintermaand december uit te brengen. Aan de andere kant heb ik er veel vertrouwen in dat het best wel eens een succes kan worden. In het voorjaar komen er ongetwijfeld weer talrijke vrolijke platen uit. Die ben in dan net een stapje voor. Stiekem hoop ik dat ik nog een graantje mee kan pakken tijdens de carnavalsperiode. Daar is ‘Vamos !’ zeer geschikt voor. Uiteraard duik ik in het voorjaar de studio weer in om nieuw repertoire op te nemen.

De single ‘Vamos !’ is vanaf 14 december 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Joeri van den Kieboom (BreedBeeld AV), is te bewonderen op YouTube en de bekende clipzenders.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Vamos !

Release Date : 14 december 2022
Artist : Lars Brans