In de bijna 27 jaar dat Stefan Mondial zich profileert als zanger heeft hij al met een aantal vooraanstaande producers samengewerkt. Omdat Stefan op zoek was naar een vernieuwend eigen geluid stuurde hij een privéberichtje naar Colinda met de vraag of zij hem een tip kon geven. Aangezien Colinda al geruime tijd vol tevredenheid samenwerkt met producer Frank Verkooyen gaf ze aan dat deze grote man achter The Boom! Music Studio ook wel iets voor hem kon betekenen. Een afspraak was snel gemaakt en na een paar uurtjes babbelen wist Frank al welke richting hij voor Stefan in petto had. Met het nummer ‘Voor spijt heb ik geen tijd’ laat Stefan een verrassende sound horen waar hijzelf heel tevreden over is. Het is pittiger dan we van hem gewend zijn, het knalt én het is een zeer mooi radionummer.

Stefan: ‘De tekst die door Wim Roeffen is geschreven past perfect bij mij. Alles draait om de slingers die je in je leven zelf moet ophangen omdat een ander dat niet voor je doet. Op het podium straal ik die gezelligheid ook uit. Ik probeer het publiek de zorgen van alle dag te laten vergeten en betrek ze daar ook bij. Ik zing niet voor het geld, maar voor het plezier. Ik hoef er niet van te leven en hoop dit nog jaren te mogen doen.’

De single ‘Voor spijt heb ik geen tijd’ is vanaf 3 mei 2023 te streamen bij de bekende portals. De kleurrijke clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Stefan Mondial.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Voor Spijt Heb Ik Geen Tijd

Release Date : 3 mei 2023
Artist : Stefan Mondial