Een berichtje dat Colinda kreeg van één haar Facebookvrienden (Niek Neijenhuis) heeft haar aan het denken gezet. Niek schreef namelijk dat zij dé aangewezen zangeres zou zijn om ‘Weer ging ’n vriendschap kapot’ van Stella in een nieuw jasje te steken. Eigenlijk had Colinda al een ander liedje in haar gedachten, maar omdat ze het zo’n leuk gebaar vond van Niek, deelde ze dat met haar vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Hij vond dat een goed plan en ging meteen voor haar aan de slag. Zoals gewoonlijk heeft Verkooyen alle registers opengetrokken en er een hoogstaande productie van weten te maken.

Colinda: ‘Ik kwam Stella regelmatig tegen tijdens de optredens in het land. Helaas is ze op 1 januari 2022 overleden. Omdat ik haar dochter Astrid ook heb leren kennen, vroeg ik haar wat ze ervan zou vinden als ik ‘Weer ging ’n vriendschap kapot’ uit zou brengen. Daar stemde ze mee in. Nadat ik haar het eindresultaat liet horen vloeide er een traantje bij haar. Ze was zo blij en wist zeker dat haar moeder het fantastisch had gevonden. Omdat alles in principe toch al gereed was hebben we besloten om de single meteen maar te releasen.’

De single ‘Weer ging ’n vriendschap kapot’ is vanaf 28 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Colinda.

Spotify iTunes Amazon YT Music

Weer Ging ‘N Vriendschap Kapot

Release Date : 5 juli 2023
Artist : Colinda