Het doel van Djason Janssen om zijn repertoire elk jaar te laten groeien krijgt met z’n vierde single ‘Weet niet eens je naam’ een vervolg. Met name dansbare nummers zingt hij graag op de bühne en dat levert hem over het algemeen leuke reacties op. Djason was eigenlijk van plan om een cover op te nemen, maar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern had heel iets anders voor hem in petto. Frank had namelijk samen met één van zijn vaste tekstschrijvers, Björn de Leijer, een feestnummer van jewelste geproduceerd en deze vond hij zeer geschikt voor het jonge talent uit Velp.

Djason: ‘Frank wist mij met de demo inderdaad te overtuigen. Het feestgehalte in deze foxtrot is bijzonder hoog en ook de toevoeging van de heerlijke accordeonklanken zorgen voor de juiste stemming. Wat dat betreft ben ik heel blij met Verkooyen. Hij zit natuurlijk al vele jaren in het vak en weet heel goed welke stijl het beste bij de artiesten in z’n stal past. Ondertussen ben ik iets meer dan twee jaar bezig met mijn zangcarrière en had als streven om binnen vijf jaar een eigen herkenbare sound te creëren. We zitten nu al op de goede weg. Als deze single me ook meer naamsbekendheid oplevert en ervoor zorgt dat ik optredens krijg buiten de provinciegrenzen, dan kan mijn geluk niet op. Men kan me boeken via Facebook, Instagram en Whatsapp. Uiteraard staan de clips van m’n vorige liedjes op YouTube. De mensen die me nog niet kennen krijgen dan een beeld van wat ik allemaal kan.’

De single ‘Weet niet eens je naam’ is vanaf 7 februari 2024 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Gerrit Driessen. Deze zijn te bewonderen op YouTube en de socials van Djason.

Weet Niet Eens Je Naam

Artist : Djason Janssen